Od začátku jsme poslali na dobré účely již


Na aktuální projekty vybráno

40000


3. 7. 2019

Začali jsme na Facebooku, mrkněte jak






A takhle nějak jsme začali. Tohle byl náš první obrázek, který jsme nahráli a nastarovali tak naši cestu pomoci.

Věříme, že tohle je jenom začátek.

Chtěli jsme již od prvopočátku zapojit hlavně lidi. Celá pomoc tak dostává úplně jiné rozměry, protože je hlavně na vás kam peníze poputují.

Vybrali jsme tedy 5 základních témat a nechali vás hlasovat, kterým směrem se vydáme jako první.

S jasným náskokem vyhrála zvířátka. Což ovšem neznamená, že na ostatní se nedostane. Jenom nám to spravedlivě určilo pořadí. Vše v naprosto transparentním duchu.


Abychom byli upřímní zahřálo nás to u srdce. Nemyslete si, že ostatní témata nás nezajímají, ale jsme pejskaři a rádi jsme začali u zvířátek. Ale stejně tak jsme i rodiče, ekologové a máme sociální cítění. Někde ovšem začít musíme.
Zahájili jsme tedy hlasování výhradně pro projekty se zvířátky. A to byl teda šrumec vám řekneme. Celý týden jsme vás nechali přidávat vaše nápady a hlasovat pro ně.

Drtivou většinou příspěvků i hlasů vyhrál útulek Dogsy. Krásný projekt, jehož majitelka v telefonu přímo vysílala pozitivní energii. Abychom to nenatahovali, poslali jsme 30.000 Kč a zkusili rozjet druhé kolo pomoci. Hlavně díky vám se vybralo dalších úžasných 12.349 Kč

Ruku na srdce, první projekt, prozatím neznámý nadační fond, navíc pod patronátem komerční firmy z Brna .... jedním slovem úspěch.

A poprávu můžeme být všichni hrdí. Takže Dogsy obdrželo krásných 42.349 Kč, což citelně pomohlo a urychlilo přeměnu vepřína v oázu radosti a naděje pro opuštěná a nechtěná zvířátka.

Ale to už je na další příbeh :)





    Každý jeden z nás může pomoci!