Od začátku jsme poslali na dobré účely již


Na aktuální projekty vybráno

40000


25. 10. 2019

Tak první double pomoc je na světě




Historický double se podařil již u naší 4. výzvy.

Nebývalý zájem a hlasování rozhodlo, že penízky poputují tentokrát na 2 projekty zároveň. A aby to bylo fér, rozdělili jsme je fifty fifty.

To znamená 20.000 pro každého :)

Dovolte nám pár slov o těchto projektech, ještě než vám všem poděkujeme.

Feliti kastruje - Jsou lidé, kterým záleží na osudu bezprizorních zvířat a snaží se zabezpečit jejich kvalitní život.

Cílem tohoto projektu je kromě osvěty týkající se kastrací toulavých koček zejména hradit poplatky za KASTRACE volně žijících koček a kocourů, kteří prokazatelně nemají majitele a po kastraci se vrací zpět do lokality odchytu.

Projekt se zaměřuje na kastrace koček z míst, kde se nekontrolovaně množí (například zahrádky, vnitrobloky, sídliště). Také pomáháme lidem, kteří chápou význam kastrace, ale nemají na kastraci dostatek finančních prostředků (lidé bez domova, důchodci s minimálním příjmem).


Útulek Kopčany
S naší prací jsme začali, tak trochu neplánovaně. Sešli jsme se jako parta lidí po boku s psími kammarády, kteří nás všude doprovázeli. Ale postupem času k nám začal přibývat jeden pejsek za druhým, a tak jsme se stali Útulkem.

Zprvu jsme se snažili umísťovat po znýmých a nedávat je nikomu cizímu. Přeci jen jsme s nimi navázali bližší kontakt a chtěli jsme se s nimi nadále vídat. Ale anše okolí není bohužel nafukovací, a tak tedy po dlouhém rozhodování jsme začali pejsky a kočičky nabízet k adopci.

Ale nemyslete si, nové páníčky si důkladně vybíráme a prověřujeme. Nejlepší hodnocení na nového pána nám však dá sám pes. Když s pejsem pracujete a každý den se o něj staráte, tak hned vidíte, zda je mu nový pán sympatický nebo ne. A nadále se podle toho zařizujeme dál. Snažíme se s novými pány být nadále v kontaktu a po domluvě probíhají i návštěvy. Je to velmi příjemné, přijet do nového domova a vidět, jak se má pejsek dobře a srší jen radostí. A když se k tomu přidá spokojený výraz páníčka, je to to nejlepší, co vidíte...:) S naší prací jsme začali, tak trochu neplánovaně. Sešli jsme se jako parta lidí po boku s psími kammarády, kteří nás všude doprovázeli. Ale postupem času k nám začal přibývat jeden pejsek za druhým, a tak jsme se stali Útulkem.

Zprvu jsme se snažili umísťovat po znýmých a nedávat je nikomu cizímu. Přeci jen jsme s nimi navázali bližší kontakt a chtěli jsme se s nimi nadále vídat. Ale anše okolí není bohužel nafukovací, a tak tedy po dlouhém rozhodování jsme začali pejsky a kočičky nabízet k adopci.

Ale nemyslete si, nové páníčky si důkladně vybíráme a prověřujeme. Nejlepší hodnocení na nového pána nám však dá sám pes. Když s pejsem pracujete a každý den se o něj staráte, tak hned vidíte, zda je mu nový pán sympatický nebo ne. A nadále se podle toho zařizujeme dál. Snažíme se s novými pány být nadále v kontaktu a po domluvě probíhají i návštěvy. Je to velmi příjemné, přijet do nového domova a vidět, jak se má pejsek dobře a srší jen radostí. A když se k tomu přidá spokojený výraz páníčka, je to to nejlepší, co vidíte...:)

Pokud chcete také pomoci, zde jsou přímé linky na jednotlivé projekty:
Feliti kastruje - https://www.facebook.com/felitikastruje
Útulek Kopčany - https://www.facebook.com/utulekkopcany

A teď už slibované DĚKUJEME :) Je to milé, 4 projekty za námi. Stovky pozitivních komentářů a projevů důvěry. Ani nevíte, jak to hřeje u srdce.

Už teď se těšíme na další projekt, který bude ve znamení........ ale o tom až příště.








    Každý jeden z nás může pomoci!